Yksityisyyden suoja

Nämä verkkosivut omistaa Shire Pharmaceuticals Limited (Shire). Näiden yksityisyyden suojaa koskevien ehtojen tarkoituksena on kertoa, miten keräämme, käytämme ja luovutamme näiden verkkosivujen kautta antamiasi henkilötietoja. Pyydämme tutustumaan näihin yksityisyyden suojaa koskeviin ehtoihin, ennen kuin käytät verkkosivuja tai luovutat henkilötietoja. Kun käytät verkkosivujamme, kuulut verkkosivustomme käyttöehtojen piiriin.

Käyttäjän suostumus
Käyttämällä tätä verkkosivustoa, hyväksyt nämä yksityisyyden suojaa koskevat ehdot. Kun annat tietoja verkkosivuston kautta, suostut samalla antamiesi tietojen keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen näiden yksityisyyden suojaa koskevien ehtojen mukaisesti. Pidätämme oikeuden päivittää näitä yksityisyyden suojaa koskevia ehtoja milloin tahansa ilman etukäteistä ilmoitusta julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkosivuillamme. Ole hyvä ja tarkista aika ajoin nämä ehdot mahdollisten muutosten vuoksi. Jatkamalla sivujen käyttöä hyväksyt yksityisyyden suojaa koskevien ehtojen muuttamisen.

Lapset
Tätä sivustoa ei ole tarkoitettu alaikäisille lapsille. Emme tarkoituksellisesti kerää tietoja tähän ikäryhmään kuuluvista kävijöistä. Kehotamme vanhempia keskustelemaan lastensa kanssa Internetin käytöstä ja tiedoista, joita he verkkosivujen kautta luovuttavat.

Tietojen kerääminen
Voit vierailla sivuillamme ja nähdä suurimman osan sisältöä nimettömästi, kuitenkin voimme kerätä sinusta tiettyjä tunnistamattomia tietoja. Tietoja, joita sivuiltamme keräämme jakaantuvat kolmeen ryhmään: 1) henkilötiedot, jotka olet lähettänyt, 2) navigointitietojen kerääminen lokitiedostosta ja 3) julkisesti tai kaupallisesti saatava tieto.

Henkilötietojen kerääminen
Monien muiden verkkosivujen tapaan tämäkin verkkosivusto kerää tietoa kävijöistä sekä kysymällä suoraan (esimerkiksi rekisteröityessä) ja sallittuasi kommunikoinnin kanssamme suoraan sähköpostitse, palautelomakkeilla, ja/tai keskustelufoorumeista. Jotkut näistä antamistasi tiedoista voivat olla henkilöllisyyden paljastavia (koko nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.). Joissakin osioissa saatetaan kysyä kiinnostustasi saada tietoa eri sairauksista , jotta hyötyisit mahdollisimman paljon sivujen erityisosioista (uutislehtiset, neuvot, vaihtoehdot) tai saisit tietoa jostakin tietystä aktiviteetistä. Saat ohjeet kaikista kerättävistä tiedoista ja siitä mitkä ovat pakollisia ja mitkä vapaaehtoisia.

Muu tietojen kerääminen
Kun vierailet verkkosivuillamme sinusta voidaan kerätä passiivisesti erilaisten tekniikoiden ja toimintojen avulla tiettyjä tunnistamattomia tietoja. Nämä verkkosivut voivat käyttää Internet-protokollaosoitetta (IP-osoite). Käytämme IP-osoitetta havaitaksemme ongelman, palvelimellamme, raportoidessamme kerättyjä logitietoja, joista henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa, määrittäessämme nopeimman reitin tietokoneellesi sivuiltamme ja ylläpitääksemme ja parantaaksemme verkkopalvelun toimintaa.

Keräämme tietoa myös siitä kuinka käytät sivustoamme evästeiden (coo-kies) ja vastaavien tekniikoiden avulla.

Jäljitteet (web beacons) ovat pienempiä kuin evästeet ja kertovat verkkosivujen tarjoajalle vierailijan IP-osoitteen ja selaintyypin. Tämä verkkosivu saattaa käyttää aika ajoin jäljitteitä.

Tietojen käyttö ja luovuttaminen
Jos toisin ei ole ilmoitettu, käytämme antamiasi tietoja parantaaksemme verkkosivujemme toimintaa, muokataksemme niitä mieltymysten mukaisiksi, tietojen välittämiseen (jos olet sitä pyytänyt), markkinointiin, vastataksemme sivujamme koskeviin käyttöpyyntöihin tai toisaalta suojataksemme Shiren sääntöjä ja markkinointi oikeuksia sekä muihin näissä yksityisyyden suojaa koskevissa ehdoissa mainittuhin tarkoituksiin. Antamalla henkilötietojasi näillä verkkosivuilla suostut siihen, että meillä on lupa yhdistellä näitä tietoja muihin näillä sivuilla aktiivisesti ja passiivisesti kerättyihin tietoihin.

Mutta vain:

(i) sopimusosapuolille, joiden palveluja käytämme yrityksessämme (esim. pakkauspalvelut, tekninen tuki, jakelupalvelut, markkinatutkimus ja rahoituslaitokset). Tällöin vaadimme, että nämä kolmannet osapuolet sitoutuvat käsittelemään tietoja näiden yksityisyyden suojaa koskevien ehtojen mukaisesti ja käyttämään tietoja ainoastaan samoihin käyttötarkoituksiin

(ii) million lainsäädäntö, oikeuden päätös tai muu julkinen määräys niin vaatii

(iii) tai toisaalta suojellaksemme Shiren oikeuksia ja liiketoimintaa

Henkilötietojen säilyttäminen
Henkilötietoja säilytetään niin pitkään kuin Shiren liiketoiminta sitä edellyttää tai tarkoitus, jota varten tiedot on kerätty edellyttää tietojen säilyttämistä, tai kunnes henkilö, jonka tiedoista on kyse, haluaa tietonsa hävitettävän (ellei laki edellytä tietojen säilyttämistä)

Tietoihin pääsy, niiden korjaus ja hävittäminen
Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja oikeus kieltää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin. Jäljempänä löydät ohjeet kuinka voit ottaa meihin yhteyttä.

Turvatoimet
Kun lähetät henkilötietojasi tietokoneestasi verkkosivuillemme, teemme parhaamme suojellaksemme niitä katoamiselta, väärinkäytöksiltä ja luvattomalta käytöltä, luovuttamiselta, muutoksilta ja hävittämiseltä. On tärkeää tietää, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirto ei koskaan ole täysin turvallista. Erityisesti näille verkkosivuille saapuneet tai niiltä lähetetyt sähköpostit eivät ole täysin turvallisia ja siksi kannattaa miettiä mitä tietoa meille lähetät sähköpostitse.

Kun käytät käyttäjätunnusta, henkilötunnusta tai muita erityisiä käyttökontrollitoimintoja näillä sivuilla, niiden turvallinen säilyttäminen on vastuullasi.

Teidottaminen
Siinä tapauksessa, että tapahtuu jokin onnettomuus tai tietomurto ja sinun henkilötietoihisi päästään käsiksi, niitä katoaa tai varastetaan luvattomasti kolmannen tahon toimesta, Shire pyrkii mahdollisuuksien mukaan (i) ilmoittamaan sinulle lain mukaisista toimenpiteistä ja (ii) yksilöimään henkilötiedot joihin on päästy/paljastettu käyttäen yhteystietoja, jotka olet antanut meille missä tahansa muussa tarkoituksessa.

Linkit muille verkkosivuille
Näillä verkkosivuilla saattaa olla linkkejä tai viittauksia muille verkkosivuille. On tärkeää tietää, että Shire ei kontrolloi muita verkkosivuja eivätkä nämä yksityisyyden suojaa koskevat ehdot koske niitä. Kehotamme sinua tutustumaan kaikkien käyttämiesi verkkosivustojen yksityisyyden suojaa koskeviin ehtoihin erikseen. Jos kuitenkin luotat näihin muihin verkkosivustoihin teet sen omalla vastuullasi.

Ota yhteyttä / Vastuullisuus
Jos sinulla on näitä yksityisyyden suojaa koskevia ehtoja tai tämän verkkosivuston tiedotuskäytäntöä koskevia kysymyksiä, kommentteja tai ongelmia, tai jos haluat tietosi poistettavan, voit otaa meihin yhteyttä seuraavasti: corpcomms@shire.com.

Nämä ehdot on viimeksi päivitetty: 9 marraksuuta 2011